Web Sitesi Nasıl Kurulur? Nelere Dikkat Edilir? - TELEQOİX - TQDİ Datacenter İnterconnection LLC | Web Hosting, Dedicated Sunucu, Kurumsal E-ticaret, Kurumsal Hizmetler
TELEQOİX - TQDİ Datacenter İnterconnection LLC | Web Hosting, Dedicated Sunucu, Kurumsal E-ticaret, Kurumsal Hizmetler
Güncel E-Ticaret Paketlerimiz Yayında. DEMO ve Detaylar için TIKLAYINIZ!
TELEQOİX - TQDİ Datacenter İnterconnection LLC | Web Hosting, Dedicated Sunucu, Kurumsal E-ticaret, Kurumsal Hizmetler
Çağrı Merkezi
Web Sitesi Nasıl Kurulur? Nelere Dikkat Edilir?
10 Nisan 2022
Web Sitesi Nasıl Kurulur? Nelere Dikkat Edilir?
OKUNMA : 250

Web sitesi nasıl kurulur pandemi ile birlikte daha çok merak edilmeye başlanmıştır. Çoğu müşteri, işletmenizi internette bulabilmeyi isteyecektir. İster ürünlerinizi çevrimiçi satmak için, ister yalnızca işletmeniz ve iletişim bilgileriniz hakkında bilgi vermek için, bir web sitesine sahip olmak neredeyse şarttır.

Bir web sitesi oluşturmaya başlamadan önce web sitenizle ne elde etmeyi umduğunuzu düşünmek iyi bir fikirdir. Rakiplerinizin web sitelerini araştırarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bir web sitesi oluşturmak için 4 temel adım;

Alan Adınızı Kaydedin

Alan adınız ürünlerinizi veya hizmetlerinizi yansıtmalıdır, böylece müşterileriniz bir arama motoru aracılığıyla işletmenizi kolayca bulabilir. Genellikle müşterileriniz alan adınızı da işletmene adınızla benzer olarak arayacaktır.

Alan adınız e-posta adresiniz için de kullanılacaktır. Hotmail gibi ücretsiz bir e-posta adresi kullanabilirken, bir iş adresinden e-posta göndermek daha profesyonel görünür ve müşterilerin marka güvenini artırır.

Alan adınızı kaydettirmek için bir kayıt şirketi bulmanız ve bir ücret ödemeniz gerekir. Kayıt şirketlerini seçerken güvenilir açısında ICANN akreditasyonuna sahip bir kayıt şirketi ile çalışmanız her zaman daha güvenilirdir. TELEQOİX.COM yeni bir alan adı kaydetmek, mevcut alan adını yenilemek gibi bir çok hizmet sağlayan bir 22 yıllık bir şirkettir.

Etki alanı adınızın süresinin dolmaması için ne zaman yenilenmesi gerektiğini not etmeyi unutmayın. Alan adınızın süresinin dolmasına izin vermek, işletmenizi siber suçlulara karşı savunmasız bırakabilir. Web sitesi nasıl yapılır sıfırdan başlayanlar için domain kaydı il adımdır, daha sonrasında hosting, marka tescili gibi adımlar izlenebilir.

Web Sitesi Nasıl Kurulur Nelere Dikkat Edilir 1

Hosting Şirketi Bulun

Alan adınızı internette almak için bir web barındırma şirketi bulmanız gerekecek. TELEQOİX.COM gibi alan adı kayıt şirketlerinin çoğu hosting hizmeti de sunmaktadır. Ayrıca size birden fazla e-posta adresi sağlayabilirler. Peki şirket için web sitesi nasıl kurulur? Tüm durumlar şirketiniz için de geçerlidir. Şirket adınızla uyumlu bir alan adı seçin, kullanımlarınıza bağlı bir hosting paketi ile birleştirerek kurumsal postalarınız ile müşterilerinizle iletişime geçmeye başlayın.

Web barındırma için aylık ve yıllık ücretlendirmeler mevcuttur, hosting için hangi paketi seçeceğiniz ve ne kadar süreli kullanım yapacağınız kaynak tüketiminiz ile alakalıdır.

İçeriğinizi Hazırlayın

Müşterilerinizin web siteniz aracılığıyla neler yapabilmelerini istediğinizi düşünün. Bu sayede hangi bölümleri veya sayfaları dahil etmek istediğinizi belirlemeniz kolaylaşacaktır. Müşterilerinizin sizin hakkınızdaki tüm bilgileri, sattığınız tüm ürün/hizmetleri ve fayda sağladığınız her şeyi web sitenizde bulabildiğinden emin olun. Aynı zamanda web sitenizin kullanım kolaylığı ile müşterilerinize hitap etmesi de çok önemlidir.

Sitenizi tasarlaması için bir profesyonel tutabileceğiniz gibi, içeriğinizi yazmak ve yapılandırmak için de bir profesyonel tutmayı düşünebilirsiniz.

İyi tasarlanmış ve müşterilerin kullanması kolay bir web sitesi, işletmenizin öne çıkmasına yardımcı olacaktır. Alakalı, uygun içerik ve görsellere sahip olmak, müşterilerin ürünlerinizi ve hizmetlerinizi anlamalarına yardımcı olacak ve işletmenizden satın alma konusunda kendilerini rahat hissetmelerini sağlayacaktır.

Web Sitenizi Oluşturun

Maalesef web sitesi kurma ücretsiz değildir. Her işin olduğu gibi dijitaldeki işleyişe de yatırım yaparak güzel dönüşler alabilirsiniz. Domain satın alımından hosting alımına kadar bir çok yatırımı kaliteli ve güvenli alt yapılar ile sağlamalısınız. Uygun maliyetli şirketleri seçebilirsiniz. Şuanda TELEQOİX.COM’te üyelere kampanyasından yararlanarak çok uygun maliyetler ile temellerinizi atabilirsiniz. 

Kendi web sitenizi kendiniz oluşturabilir veya  profesyonel bir web geliştiricisinde yardım alabilirsiniz. Web sitenizin hem altyapısını hem de içeriklerini güncel tutmaya çalışın. Peki hazır bir web sitesi nasıl kurulur? Hazır web sitesi paketlerini kullanarak profesyonel hazır web sitesi oluşturabilir daha sonrasında web sitenizi daha fazla geliştirebilirsiniz. En iyi hazır web sitesi paketleri için tıklayın.

Web Sitesi Nasıl Kurulur Nelere Dikkat Edilir 2

E-ticarette yeniyseniz, başka birinin sizin için bir web sitesi oluşturmasını sağlamak iyi bir fikirdir. Profesyonel biriyle anlaştığınızda web sitenizin performansını kurulumundan yazılımına bir çok alanda geliştirecektir.. Bir çevrimiçi mağaza sahibi olmak veya web siteniz aracılığıyla başka hizmetler sunmak istiyorsanız, bir profesyoneli işe almak özellikle yararlı olabilir.

Artık devir mobil devri, google bir çok web sitesinin mobil uyumluluğunu fazlasıyla dikkate almaya başladı. Web sitenizin mobil cihazlarda kolayca kullanılabilecek şekilde tasarlamanız gerekir. Oluşturmuş olduğunuz sitenizi mobil kullanım için optimize etmek, internete erişmek için telefon ve tablet kullanan artan sayıda insanın, dışarıdayken sitenizi kullanabileceği anlamına gelir.

Web Sitesi Nasıl Oluşturulur Sorusu İçin Faydalı İpuçları

Müşterilerinize sadece söylemek istediklerinizi değil, bilmek istediklerini düşünün.
Size yardımcı olması için profesyonelleri kullanın. Profesyonel olmayan bir web sitesi potansiyel müşterilerinizi kaybetmenize yol açabilir.

- Eğer e-ticaret sitesiyseniz, fiyatlarınızı sürekli güncel tutmaya çalışın.
- Müşterilerinizin bulması için iletişim bilgilerinizin güncel ve kolay bir yerde olduğundan emin olun.
- Web sitenizin pazarlamasını tüm kanallar için planlayın ve organize edin.
- Google gibi arama motorların da üst sıralarda yer alabilmek için SEO’ya uygun bir web sitesi hazırlayın.

Etiketler
İşleminiz Sürüyor, Lütfen Bekleyiniz
7 Gün 24 Saat Hizmet
Siparişleriniz 24 saatte teslim
Canlı Destek
%100 Müşteri Memnuniyeti
Güvenli Ödeme
256 Bit SSL Şifreleme
Ücretsiz İade
Anında Ücretsiz İade