E-Ticaret XML Entegrasyonu - TELEQOİX - TQDİ Datacenter İnterconnection LLC | Web Hosting, Dedicated Sunucu, Kurumsal E-ticaret, Kurumsal Hizmetler
TELEQOİX - TQDİ Datacenter İnterconnection LLC | Web Hosting, Dedicated Sunucu, Kurumsal E-ticaret, Kurumsal Hizmetler
Güncel E-Ticaret Paketlerimiz Yayında. DEMO ve Detaylar için TIKLAYINIZ!
TELEQOİX - TQDİ Datacenter İnterconnection LLC | Web Hosting, Dedicated Sunucu, Kurumsal E-ticaret, Kurumsal Hizmetler
Çağrı Merkezi
E-Ticaret XML Entegrasyonu
25 Eylül 2022
E-Ticaret XML Entegrasyonu
OKUNMA : 562

XML Entegrasyonu e-ticaret siteleri için, bir e-ticaret sitesine ait verilerin XML haline çevrilerek, bir diğer e-ticaret sitesine aktarılması anlamına gelir. XML Entegrasyonları verinin cinsine göre günlük, haftalık veya saatlik olarak planlanabilir.

XML Entegrasyonu aracılıği ile, tedarikçi ürün bilgileri, stok değişim durumları, siparişler veya üye bilgileri otomatik olarak kurgulanabilir. XML Entegrasyonu sayesinde veriler 2 e-ticaret sitesi arasında konuşmayı sağlar.

XML Entegrasyonunun Avantajları

XML Entegrasyonları aracılığı ile bir başka sitede yer alan ürünleri kendi sitenizde, üzerine kendi fiyatlarınızı tanımlayarak satışa sunmanıza olanak sağlar.

Stoksuz e-ticaret yapmanıza olanak sağlar ve bir başka firmaya ait ürünleri kendi sitenizde satmanıza yardımcı olur.

XML Entegrasyonunun Dezavantajları

XML Entegrasyonlarının avantajları olduğu gibi dezavantajları da bulunur. Bunların başında güvenilir olmayan veya stabil olarak çalışmayan XML sağlayıcılar ile yapılan entegrasyonlar gelir. XML sağlayıcısının bilgilerini güncel olarak sunmaması, zaman zaman hatalı XML sağlaması, stok durumlarını güncel tutamaması gibi problemler bunun başında gelir.

 

IdeaSoft olarak, bugüne kadar 250+ farklı sağlayıcı ile XML Entegrasyonu hizmeti sunduk ve birçoğu ile de çalışmaya devam etmekteyiz. Güncel XML Entegrasyon seçeneklerimizi inceleyebilirsiniz.

E-ticaret paketlerimizden yararlanan tüm müşterilerimiz 2.500 TL +KDV tedarikçi XML hizmetine uygun kodlama yapılmaktadır. Kodlama çalışması 10 iş günü içerisinde sonuç vermektedir.

Detaylı bilgi için mh@tqdi.net e-posta ticket destek alabilirsiniz.

İşleminiz Sürüyor, Lütfen Bekleyiniz
7 Gün 24 Saat Hizmet
Siparişleriniz 24 saatte teslim
Canlı Destek
%100 Müşteri Memnuniyeti
Güvenli Ödeme
256 Bit SSL Şifreleme
Ücretsiz İade
Anında Ücretsiz İade