CRM - Depo ve Stok Takip Sistemi - TELEQOİX - TQDİ Datacenter İnterconnection LLC | Web Hosting, Dedicated Sunucu, Kurumsal E-ticaret, Kurumsal Hizmetler
TELEQOİX - TQDİ Datacenter İnterconnection LLC | Web Hosting, Dedicated Sunucu, Kurumsal E-ticaret, Kurumsal Hizmetler
Güncel E-Ticaret Paketlerimiz Yayında. DEMO ve Detaylar için TIKLAYINIZ!
TELEQOİX - TQDİ Datacenter İnterconnection LLC | Web Hosting, Dedicated Sunucu, Kurumsal E-ticaret, Kurumsal Hizmetler
Çağrı Merkezi
CRM - Depo ve Stok Takip Sistemi
11 Nisan 2022
CRM - Depo ve Stok Takip Sistemi
OKUNMA : 656

Küreselleşen ve değişen dünyada bireyler ve şirketler artık dinamik, rekabetçi ve yenilikçi olmak zorunda.

Artık teknolojinin de eskisi var. Demode ve karışık programlar ile vakit kaybetmeyin. En iyisi bu yeni dünya düzeninde en yenisi ile güncel kalın.

 


Ürün Özellikleri

Hesaplar
Para giriş ve çıkışlarınızın yapıldığı merkezi hesaplarınız. Tüm hesaplarınızın gün sonu ekstresini görebilir, hesap hareketlerini detaylı inceleyebilirsiniz.

Müşteriler
Satış yaptığınız müşteriler yada alış yaptığınız tedarikçilerin tamamı burada. Bir cariyi geçmişe dönük detaylı inceleyebilir, üzerine notlar alabilirsiniz.

Ürünler
Satışı yada alışı yapılacak olan, stok ve satışta kullanılacak tüm ürünler. Ürün hareketleri izlenebilir, stok ve rezerve sayısını görülebilir. Toplu işlem yapılabilir.

Ürün Grupları
Ürünlerinizi belirli kriterlere göre gruplandırabilirsiniz. Satış yaparken bir ürün grubunu seçerek grubun içerdiği tüm ürünleri kolayca satışa işleyebilirsiniz.

Raporlar
Kalem tabanlı multi esnek raporlama sistemi. Aynı anda alt ve üst hiyerarşisine tabi olmadan birçok farklı kalem ile özgürce rapor oluşturun.

İş Planları
İş planlarınızı oluşturun, sürükleyin-taşıyın, erteleyin. Takvim olarak görüntüleyebilir, tüm program kullanıcıları ile yetki dahilinde paylaşabilirsiniz.

Kasa Planlamaları
Gelecek ödemeler ve tahsilatları planlayın. Günü geldiğinde bildirim alın, bir tık ile işleme alın veya erteleyin. Takvim veya listeli olarak görebilirsiniz.

Kasa
Satış dışında oluşan tüm gelileri veya giderlerinizi kasa ekranında işleyin. Hızlı ödeme girişi-çıkışı, cariye ödeme yada cariden tahsilat yapabilirsiniz.

Depolar
Stoklarınızın giriş ve çıkışlarını yapacağınız otoriteleriniz. Hangi deponuzda hangi ürünlerden ne kadar var detaylıca görün. Toplu depo özeti alın.

Stoklar
Tüm depo giriş ve çıkışlarını görebilir, yönetebilir, depodan depoya ürün transferi yapabilirsiniz. Filtreleyip, yazdırın. Excel ile toplu giriş-çıkış yapın.

Sevkiyatlar
Oluşturduğunuz satışlar için kısmi yada toplu sevkiyatlar oluşturun. Sevkiyatlarınızı günlere göre liste halinde derlenmiş olarak görün ve yazdırın.

Teklifler
Ürün ve ürün gruplarından teklif oluşturun. Teklifin durumunu değiştirin ve hangi aşamada olduğunu görün. Tekliften satışa dönüştürün.

Satışlar
Satış oluşturun. Her oluşturduğunuz satış, içerdiği ürünleri satış yaptığınız deponun stoğundan düşer, tutarını hesaba ekler, cariye borç yazar.

Satış Temsilcileri
Satış yaparken satış temsilcisi seçerseniz, satış temsilcilerinize ay sonu vereceğiniz primi otomatik olarak hesaplayabilirsiniz.

Şubeler
Satış oluştururken şube seçebilirsiniz. Böylece hangi şubeden ne kadar satış yapıyorsunuz bunları raporlayabilirsiniz.

Satış Sonrası
Satış sonrasında oluşabilecek ek istekleri ve talepleri kaydedin. Durumlar oluşturup atamalar yapın ve sürecin hangi aşamada olduğunu izleyin.

Kalemler
Sınırsız alt kırılım algoritması ile yapılan her stok veya kasa hareketlerini kalemlerle eşleştirin. Hiyerarşi üstü özgür ve agresif raporlar alın.

Yedekleme
Otomatik olarak oluşturulan yedekler bir tarafa, işinin her adımından emin olmak isteyenler için manuel olarak yedek alabileceğiniz yedekleme modülü.

Kullanıcı ve Yetki
Dilediğiniz kadar kullanıcı ekleyin ve tüm ekip aynı anda çalışın. Kullanıcıları modüller bazında yetkilendirerek sadece işiyle ilgili alanlarla kısıtlayın.

Ortak Notlar
Tüm ekip ortak notlar alın ve birbirinizle paylaşın. En üstteki 5 not tüm kullanıcıları ana ekranda karşılasın, hiçbir şey gözden kaçmasın.

 

Detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

İşleminiz Sürüyor, Lütfen Bekleyiniz
7 Gün 24 Saat Hizmet
Siparişleriniz 24 saatte teslim
Canlı Destek
%100 Müşteri Memnuniyeti
Güvenli Ödeme
256 Bit SSL Şifreleme
Ücretsiz İade
Anında Ücretsiz İade