Hosted Exchange E-Mail Hizmeti - TELEQOİX - TQDİ Datacenter İnterconnection LLC | Web Hosting, Dedicated Sunucu, Kurumsal E-ticaret, Kurumsal Hizmetler
TELEQOİX - TQDİ Datacenter İnterconnection LLC | Web Hosting, Dedicated Sunucu, Kurumsal E-ticaret, Kurumsal Hizmetler
Güncel E-Ticaret Paketlerimiz Yayında. DEMO ve Detaylar için TIKLAYINIZ!
TELEQOİX - TQDİ Datacenter İnterconnection LLC | Web Hosting, Dedicated Sunucu, Kurumsal E-ticaret, Kurumsal Hizmetler
Çağrı Merkezi
Hosted Exchange E-Mail Hizmeti
16 Nisan 2022
Hosted Exchange E-Mail Hizmeti
OKUNMA : 831

İşletmenizin kurumsal e-posta ihtiyaçları için profesyonel, esnek, genişletilebilir Exchange Mail çözümlerimiz ile, çağın gereksinimlerini yakalayın, rakiplerinizden bir adım önde olun.

İşlerinizi Her Yerden Yönetin
Exchange Mail, sahip olduğu benzersiz özellikler ile profesyonel mail trafiğinizi bulunduğunuz her yerden kontrol etmenizi sağlar. Tüm iş yazışmalarınızı, toplantılarınızı ve projelerinizi Exchange ile organize edebilir, ofis dışında olduğunuz zamanlarda bile işletmeniz üzerinde %100 kontrol sahibi olabilirsiniz

ActiveSync özelliği sayesinde iPhoneWindows Mobile ve Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız ile; e-posta, ajanda, adres defteri ve görevlere her yerden erişebilirsiniz. Exchange Mail size kesintisiz ve güvenli bir iletişim imkanı sağlar.

İşletmeniz İçin Profesyonel Mail Hizmeti
Exchange Mail geniş depolama alanına sahip, profesyonel bir mail hizmetidir. İşletmeniz için yapacağınız tüm yazışmaları kota problemi yaşamadan dilediğiniz gibi arşivleyebilirsiniz. Anti-Spam özelliği ile istenmeyen maillerin mail kutunuzda gereksiz alan kaplamasını engelleyebilirsiniz. Kaybedilen bir e-postanın bile bazen binlerce dolara mal olduğu düşünüldüğünde, profesyonel e-posta sistemlerinin önemi ortaya çıkmaktadır. Exchange Mail, günlük yedekleme hizmeti ile tüm e-posta adreslerinizi olası her türlü veri kayıplarına karşı korur.

Gelişmiş Antispam & Antivirüs Hizmeti

Tüm eposta hesapları çok gelişmiş bir Antispam ve Antivirüs hizmetinin koruması altındadır. %99.9 a yakın bir spam filtreleme performansına sahip olacaksınız.

Etiketler
İşleminiz Sürüyor, Lütfen Bekleyiniz
7 Gün 24 Saat Hizmet
Siparişleriniz 24 saatte teslim
Canlı Destek
%100 Müşteri Memnuniyeti
Güvenli Ödeme
256 Bit SSL Şifreleme
Ücretsiz İade
Anında Ücretsiz İade