Sanal Pos - TELEQOİX - TQDİ Datacenter İnterconnection LLC | Web Hosting, Dedicated Sunucu, Kurumsal E-ticaret, Kurumsal Hizmetler
TELEQOİX - TQDİ Datacenter İnterconnection LLC | Web Hosting, Dedicated Sunucu, Kurumsal E-ticaret, Kurumsal Hizmetler
Güncel E-Ticaret Paketlerimiz Yayında. DEMO ve Detaylar için TIKLAYINIZ!
TELEQOİX - TQDİ Datacenter İnterconnection LLC | Web Hosting, Dedicated Sunucu, Kurumsal E-ticaret, Kurumsal Hizmetler
Çağrı Merkezi
16 Nisan 2022
Sanal Pos
OKUNMA : 1003

TELEQOİX POS SANAL POS İLE HEMEN SATIŞA BAŞLAYIN
TELEQOİX POS bankalar ile teker teker görüşerek haftalar sürecek sanal POS temin süresini sadece 2 saate indirir. Web sitemiz üzerinden yapılan başvuruyu takiben tüm bankalar ile anlaşmalı sanal POS hizmetini 2 saat* içinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

12 yılı aşan tecrübesi ile güvenlik konusunda herhangi bir endişeye mahal vermeyen güvenli sanal POS sistemi geliştiren BDDK tarafından lisanslı bir kuruluş olan TELEQOİX POS, herhangi bir gizli ücret içermeyen ücretsiz Sanal POS hizmeti ve ertesi gün ödeme* avantajı gibi cazip koşuları ile e-ticaret sitenizin üstleneceği maliyetleri kar hanenize yazmanıza olanak tanır. Siz kendi işinize odaklanırken işyeriniz ve müşterileriniz tüm işlemlerde TELEQOİX POS güvencesi altındadır.


TELEQOİX POS SANAL POS KOMİSYON ORANLARI NE KADAR?

TELEQOİX POS sanal POS komisyon oranları belirlenirken işletmeye en düşük sanal POS maliyetinin sunulması hedeflenir. Herhangi bir kullanım ya da yıllık aidat adı altında sanal POS ücreti talep etmeyen TELEQOİX POS, iş modeline ve satış hacmine göre belirlenen komisyon oranları ile hizmet verir. Ücretsiz sanal POS hizmeti sunan TELEQOİX POS, benimsediği komisyon oranları ile özellikle e-ticaret macerasına yeni başlayan işletmeleri koruma altına almaktadır. Peşin ve taksitli alışverişlerin tamamında geçerli olan tek ve en ucuz sanal POS komisyon oranı teklifi almak için TELEQOİX POS sanal POS ön başvurunuzu tamamlamanız yeterlidir.


TELEQOİX POS Alt yapısı PayTR ile anlaşmalı olarak sağlanmaktadır.
Başvuru için Tıklayınız!
Bilgi İçin Tıklayınız!

Etiketler
İşleminiz Sürüyor, Lütfen Bekleyiniz
7 Gün 24 Saat Hizmet
Siparişleriniz 24 saatte teslim
Canlı Destek
%100 Müşteri Memnuniyeti
Güvenli Ödeme
256 Bit SSL Şifreleme
Ücretsiz İade
Anında Ücretsiz İade